HABER

Kamuoyuna Duyuru

Bilindiği üzere Optisyen Gözlükçü Odalarımızın kuruluşu ve üye kayıtları işlemleri tamamlanmıştır. Bu vesile ile tüm oda kurucu başkan ve yönetim kurullarına gösterdikleri gayret ve özveri için tüm meslektaşlarımız adına teşekkür ederiz.

Kurucu birliğimizin en son ve önemli görevi Birliğimizin ve Odalarımızın Genel Kurula taşınmasıdır.

11 ve 12 Ocak tarihindeki gerçekleşen Ankara Toplantımızda tüm oda başkan ve yetkili organlarıyla istişare ettiğimiz Seçim sürecimiz başlamış bulunmaktadır.

Bütün odalarımızın Mart 2020 ayı sonuna kadar Genel kurullarını yapmalarını sağlamak ve akabinde odalarımızın seçeceği mümessillerle de  (delege) birliğimizin de Büyük Genel kurulunu Mayıs ayı içerisinde gerçekleştirmesi planlanmıştır.

Odalarımızın en hızlı ve sorunsuz bir şekilde bu süreci geçirmesi için gerekli bütün yasal zorunluluk ve sorumluluklar paylaşılmış detaylı bir Seçim Talimatnamesi de tüm odalara teslim edilmiştir.

Ayrıca bu toplantımız içerisinde birliğimizin web sayfası, üye programı, Birlik web portalı detaylıca aktarılmış üye girişleri tamamlandığı için hizmete hazır hale geldiği paylaşılmıştır.

Birlik portalımız üzerinden E Arşiv fatura hizmeti tüm üyelere açılacağı ve buradan E arşiv fatura  kesilebileceği kendilerine anlatılmıştır.

Son olarak 2020 aidatları ile ilgili olarak genel kurullarımızın tamamlanması, sonrasında ise meslektaşlarımızın yararına uygun olacak şekilde bir planlama yapılacağı toplantımızın sonunda oy birliği ile kararlaştırılmıştır..

Tüm odalarımıza Genel Kurul talimatları iletilmiş olup, Odalarımızın ve Birliğimizin Genel  Kurulları  bütün üye ve meslektaşlarımıza hayırlı olsun.

Türk Optisyen-Gözlükçüler Birliği

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu